Sari la conținut

Filtre în trafic şi căutări intense pentru prinderea suspectului în cazul împuşcăturilor din Oradea

Polițiștii bihoreni sunt pe urmele principalului suspect în cazul tinerei împușcate mortal miercuri dimineață în Oradea. Agenții au împânzit orașul și zonele din jur și au instalat filtre de control în trafic. Principalul suspect are 38 de ani, este înarmat și a fost dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră după ce a ucis o tânără de 24 de ani și a împușcat un alt bărbat.

impuscat

UPDATE: ora 11:45 Poliţiştii au continuat în această dimineaţă căutările pe malul Crişului Repede, în zona în care suspectul şi-a abandonat maşina.

imagini: Sandor Nyulas/ Digi24 Oradea


"Polițist: Bună seara! De la Poliția Rutieră, comisarul Gherman sunt. Azi în Oradea a avut loc…
Șofer: Am auzit și eu la știri.
Polițist: O infracțiune de omor. Principalul suspect este cetățeanul din imagine.
Șofer: Nu-l cunosc.
Polițist: Dacă o să îl vedeți, am rugămintea să sunați la 112."

Polițiștii bihoreni au instalat filtre de control în trafic ca să-l prindă cât mai repede pe agresor. Bărbatul are asupra lui un pistol calibrul 9 mm şi este considerat extrem de periculos. Toate ieșirile din oraș sunt păzite, iar mașinile verificate.

"Tot orașul este împânzit de polițiști, pe străzi sunt agenți de poliție, agenți ai poliției locale, jandarmi care au în dotare câini de urmărire. Oamenii legii fac tot posibilul pentru a-l prinde în cel mai scurt timp pe făptaș pe drumurile principale din oraș, dar și din județ. Au fost instalate mai multe filtre, agenți de la Poliția Rutieră împreună cu angajați ai Detașamentului de Intervenție Rapidă controlează toate mașinile din trafic", a transmis Claudiu Mihuț, reporter Digi 24 Oradea.

Principalul suspect se numește Adrian Hladii, are 38 de ani, iar prietenii îl cunosc după porecla „Adi Grasu". Acesta are 1,73 m înălțime, constituție robustă, păr negru și ochi căprui. Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea agresorului. Este probabil că acesta are în continuare arma asupra lui.

hladii

Vă reamintim, Adrian Hladii este considerat principalul suspect în împuşcarea mortală, miercuri dimineaţa, a unei tinere de 24 de ani. Tot el l-a împuşcat pe un alt bărbat, care a fost operat în această noapte. Medicii i-au extras glonţul care l-a lovit în gât şi omoplant, dar nu i-a atins niciun vas important de sânge. Acum, rănitul este sub pază la Spitalul judeţean din Oradea.

Reporteri: Claudiu Mihuț, Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuța

Editor web: Adrian Laboş