Firmele cu cei mai mulți angajați, premiate

Data publicării:
gala firme 090315

A patra ediţie a Galei a fost organizată în acest an de Federația Patronilor Bihor cu ajutorul Inspectoratului Teritorial de Muncă. Pentru desemnarea laureaţilor, organizatorii au efectuat un sondaj ale cărui rezultate au fost puse alături de evidenţele Inspectoratului de Muncă.

„Am încercat să depistăm firmele care au fost cei mai buni angajatori anul trecut în 2014, pentru a dovedi că există mișcare în mediul de afaceri. Trebuie ca acești oameni care se zbat să fie recompensați, să fie respectați și să se știe de existența lor", susţine Ioan Lucian, președintele Federației Patronilor Bihor.

Au fost alese nouă categorii de afaceri: sănătate, construcții, agricultură, industrie, comerț, servicii, educație și turism.

„Dorim să conștientizăm efectele benefice pe care le poate avea o colaborare între instituțiile statului și mediul de faceri în esență, pentru diminuarea muncii la negru, pentru conştientizarea că un mediu de afaceri clar, curat este în beneficiul tuturor", spune Marius Rotar, inspectorul șef al ITM Bihor.

În a doua parte a serii organizatorii au acordat și 16 premii de excelență unor personalități locale. Attila Cseke a fost desemnat omul politic al anului, Cerasela Nergheş a fost aleasă managerul anului, în timp ce medicul Ladislau Ritli a fost recompensat pentru implicarea în domeniul medical.
Spre deosebire de celalte ediții, în acest an organizatorii nu au mai acordat Ordinul „Vulturul Negru al Cetății Oradea".

Reporter: Laura Breb
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri