Focuri de armă, explozii și demonstrații, de Ziua Poliției, în Cetatea din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
DEMONSTRATII_ZIUA_POLITIEI_2

S-au tras focuri de armă, luni, în Cetatea din Oradea, unde polițiștii au intervenit în forță pentru a prinde mai mulți infractori periculoși. Asupra acestora a fost găsit și un pachet suspect care a fost detonat controlat de pirotehniști. Totul în aplauzele a sute de copii care au urmărit cu sufletul la gură demonstrațiile oamenilor legii organizate cu ocazia Zilei Poliției.

Mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale din Poliția Bihor au fost nevoiți să tragă foc după foc și să se lupte cu unul dintre infractori pentru a-l imobiliza. Celălalt a fost pus la pământ de Nero, câinele polițiștilor.

La verificarea mașinii suspecților, câine de urmă a găsit un colet suspect, pe care pirotehniștii l-au detonat controlat.

Când toată acţiunea părea încheiată, luptătorii au fost atacați de alt infractor înarmat. Polițiștii s-au regrupat și au reușit să-l prindă.

Aplauzele copiilor strânși în curtea cetății din Oradea au răsplătit efortul "mascaților". La fel de gustată a fost și demonstrația câinilor polițiști. Pe lângă intervențiile demonstrative, polițiștii le-au explicat curioșilor cum funcționează pistolul-radar, iar cei mici au aflat care e cea mai performantă armă din dotarea Poliției.

”Pistolul cu lunetă, armă de asalt, folosită în misiuni de luptătorii de la SAS, (...) acesta este AK 47.”

Copiii au avut posibilitatea să inspecteze autospecialele de poliţie și au fost atrași de motocicleta oamenilor legii.

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri