Sari la conținut

FOTBAL. Alexandru Kiss, antrenorul Luceafărului Oradea: „Vrem să creştem juniori"

La o lună de la preluarea băncii tehnice a Luceafărului Oradea, Alexandru Kiss a adunat o victorie, o remiză şi două înfrângeri. Echilibrul din rezultate pare să-l mulţumească pe antrenor.

„Ceea ce este îmbucurător, că începem să jucăm frumos, bine. Sigur, visul oricărui antrenor este să câştige şi puncte pentru că degeaba jucăm frumos dacă nu câştigăm", consideră Alexandru Kiss, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Scãpat de grijile retrogradãrii şi departe de lupta care se dã pentru promovare, Alexandru Kiss vrea ca în etapele rãmase de disputat în liga a doua sã dea mai mult credit tinerilor jucãtori.

„Eu, personal, mi-am propus ca să câştigăm toate meciurile. Rămâne de văzut în ce măsură reuşim. Al doilea lucru pe care mi l-am propus, să jucăm cu juniorii, cu trei, patru, cinci dacă se poate, să-i creştem, să aibă încredere în ei pentru sezonul viitor."

Luceafãrul Oradea are etapã liberã, sâmbãtã, şi nu va susţine niciun joc amical. Urmãtoarea rundã în care formaţia orãdeanã va fi angrenatã este intermediara de pe 26 aprilie, în deplasare, la Chindia Târgovişte.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş