FOTBAL. Arbitrii bihoreni şi-au desemnat elitele anului

Data publicării:
sport arbitri

Fluier final de an pentru arbitrii bihoreni. Sâmbătă, cavalerii fluierului şi-au desemnat elitele din 2016. La primul an sub mandatul arbitrului asistent FIFA, Octavian Şovre, noul preşedinte al Comisiei Judeţene a Arbitrilor, premiile au fost acordate în cadrul celei de-a cincea ediţii a Galei Arbitrajului Bihorean.

„Considerăm că am făcut o treabă bună, în sensul că am promovat arbitrii foarte tineri. Avem numeric vorbind, cei mai mulţi arbitrii tineri care arbitrează constant la liga a IV-a", spune Octavian Şovre, preşedintele CJA Bihor.

„Putem spune că am avut un an bun, cu împliniri pentru arbitrii bihoreni. Un an în care aceştia s-au remarcat la jocurile la care au fost delegaţi", a remarcat şi Laurenţiu Danşa, preşedintele Asociaţiei „Cavalerii Fluierului".

Cel mai aşteptat moment al evenimentului organizat de Asociaţia „Cavalerii Fluierului" a fost cel în care s-au anunţat numele câştigătorilor din acest an. O listă în fruntea căreia s-au regăsit patru nume: Cosmin Cormoş - arbitrul anului, Marius Matica - cel mai bun arbitru asistent, Adina Popa - cel mai bun arbitru femeie şi Gabriela Toderaş - cel mai bun arbitru asistent femeie.

„Încununarea muncii de 18 ani", spune Cosmin Cormoş, cel mai bun arbitru bihorean în 2016. "Deşi fac parte din generaţia, cum colegii mei ziceau, Jurassic Park, continuăm să muncim în fiecare an."

„Mă bucură că am fost aleasă arbitra numărul unu. Am să fiu şi mai motivată în continuare şi sper să fiu şi anul viitor", susţine Gabriela Toderaş, cel mai bun arbitru asistent femeie.

Evenimentul a fost marcat de prezenţa arbitrilor FIFA Istvan Kovacs şi Cristi Balaj, dar şi a fostului vicepreşedinte LPF, Alexandru Box.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri