Sari la conținut

FOTBAL. Atacantul Luceafărului, Marius Matei, în aşteptarea diagnosticului

Marius Matei, jucătorul care a adus Luceafărului singurul punct de până acum în campionat, aşteaptă diagnosticul medicilor. Accidentat în minutul 17 al întâlnirii de sâmbătă, cu Ripensia Timişoara, atacantul a fost supus în această dimineaţă unui nou control medical.

Abia joi Matei va putea efectua RMN-ul care îi va aduce diagnosticul concret. Într-o stare fizică mult mai bună, jucătorul speră să fi suferit doar o contuzie a muşchiului piciorului stâng. Însă antrenorii iau în calcul lipsa acestuia de pe teren cel puţin o lună.

„A avut un ghinion fantastic. Din ce am înţeles are o ruptură, o contractură, o lovitură oarbă cum se spune în fotbal, care-l va ţine destul de mult pe tuşă", a precizat Florentin Petre, antrenorul secund al Luceafărului Oradea.

Pentru Luceafărul Oradea lipsa de pe teren a atacantului în vârstă de 33 de ani reprezintă o problemă importantă. Sezonul trecut Marius Matei a fost golgheterul echipei, iar în pregătirile şi startul acestei ediţii s-a dovedit a fi în continuare responsabil cu golul.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş