FOTBAL. Atletico, învingătoare la Oradea. Echipa din Banat a câștigat Cupa „Campionii Copiilor"

Data publicării:
sport atletico

„Ne reîntâlnim la un turneu organizat de Clubul Sportiv Municipal, un turneu la care încercăm să atragem cât mai mulţi copii şi cât mai multă lume la stadion", a precizat Florin Farcaş, coordonatorul CSM Oradea.

Echipe precum Atletico de Madrid - filiala Timişoara, Academia Liviu Antal sau Cetate Deva, s-au numărat printre adversarele bihorenilor de la CSM Oradea, Viitorul Ştei sau Phoenix Diosig.
În cele din urmă s-au impus bănățenii de la Atletico, după ce în finală au învins echipa gazdă cu 3-1, după penalty-uri. Nici în finala mică lucrurile nu au stat diferit. Academia de Fotbal Liviu Antal care a trecut tot cu 3-1, după penaltiuri, de Cetate Deva.

„Academia Liviu Antal, Atletico de Madrid Timişoara, Deva, o altă echipă cu tradiţie. Da, într-adevăr, sunt angrenaţi destul de bine copii, îşi doresc multe, e şi normal", spune Florin Farcaş.

Clasată pe locul doi, grupa de copii a Clubului Sportiv Municipal Oradea, pregătită de Lucian Ciocan a reuşit scorul turneului, 10-1. Și titlul de golgheter al turneului a rămas la Oradea, datorită lui Răzvan Sotiuţ, cu zece goluri marcate. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Sebastian Cucu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri