FOTBAL. Calificare nocturnă. CSC Sînmartin - FC Bihor 1-2, după prelungiri

Data publicării:
sport calificare FC Bihor 270814

Golul marcat însă de Sorian în minutul 27, cu un lob frumos peste Sergiu Ghilea, a fost anulat în minutul 78 de gazde. Ionuţ Pantea l-a surprins pe Fildan cu un şut deviat din marginea careului mare şi a trimis meciul în prelungiri. Sub nocturna din Sînmartin, inaugurată oficial cu acest joc, Letan a fost letal pentru Sânmartin. Fundaşul roş-albaştrilor a înscris din şase metri în chiar ultimul minut de joc.

„Am meritat pe bună dreptate această calificare. Ne-au surprins la acea fază fixă, ştiam schema care o fac, dar au reuşit să ne surprindă. Au făcut-o foarte bine, am intrat în prelungiri, dar pe parcursul jocului puteam să evităm să ajungem în prelungiri dacă am fi marcat la ocaziile care le-am avut", crede Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

CSC Sînmartin părăseşte competiţia cu capul sus. După ce a eliminat din cupă trei echipe din liga a treia, formaţia pregătită de Florin Farcaş se poate lăuda cu performanţa de-a fi bifat 35 de jocuri fără înfrângere în jocurile oficiale.

„Dacă tot am ajuns până la minutul 120 era frumos să terminăm, să mergem la penalty. Şi pentru public era mai frumos, dar zic că a fost un joc frumos prestat de ambele echipe, spectaculos. Normal, echipa care a avut mai multă experienţă şi valoare în plus faţă de noi a câştigat", susţine Florin Farcaş, antrenorul CSC Sînmartin.

În turul următor al competiţiei, cel în care va prima tot criteriul geografic, FC Bihor ar putea întâlni pe Şoimii Pâncota sau pe Arieşul Turda.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri