Sari la conținut

FOTBAL. CAO vrea în liga a doua

Nou înființata echipă CAO 1910 și-a stabilit priotățile atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Cu 11 jucători de la Centrul de Copii și Juniori al CSM Oradea, echipa care va evolua pe stadionul "Iuliu Bodola" speră ca în cinci ani să ajungă până în liga a doua.

Formația care va îmbrăca tricoul alb-verde își dorește ca primul sezon de activitate să-i aducă și prima promovare, cea în liga a patra.

"În cinci ani sperăm noi să fie la nivelul ligii a doua. Acum, puțin regulamentele s-au schimbat și poate ne și ajută cumva noile regulamente", speră Marius Mircea Cheregi, director sportiv CAO 1910.

Bugetul stabilit pentru primul an este de 50.000 de euro, iar cei de la CSM Oradea au dorit să sublinieze faptul că nu vor avea nicio implicare financiară în acest proiect.

"Noi venim cu Centrul de Copii și Juniori și cu stadionul. Să fie foarte clar, CSM Oradea nu are nicio implicare financiară în construirea echipei. Ei în continuare vor investi în Centrul de Copii și Juniori care o să devină o pepinieră, și ca obiectiv al acestui proiect este ca acești copii să aibă unde să joace la nivel de seniori", a declarat Șerban Sere, președintele CSM Oradea.

Contractul dintre cele două părți se întinde în primă fază pe o perioadă de doi ani, cu drept de prelungire în cazul îndeplinirii obiectivelor propuse de cele două părți.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş