FOTBAL. Cornel Țălnar așteaptă transferuri la Luceafărul Oradea

Data publicării:
sportpregatiri luceafarul

Revenit din cantonamentul din Austria, Luceafărul Oradea pregătește pe plan local noul sezon al Ligii a doua. Până la această oră echipa antrenată de Cornel Țălnar a reușit să își asigure serviciile a 7 jucători.

Printre aceștia se numără portarul Poiană, fost la FCSB, și jucătorii de câmp Herghelegiu de la FC Botoșani, Goge de la FC Brașov, Asanache de la Concordia Chiajna, Mutu de la Foresta Suceava și Tomozei de la CS Mioveni.

"Eu aș mai avea nevoie de 2-3 jucători pe posturi cheie. Suntem în discuții cu mai mulți jucători și sperăm ca până la sfârșitul săptămânii să îi avem în lot. Vă dați seama că în prima ligă toate echipele și-au cam făcut loturile; putem lua ce a mai rămas", susţine Cornel Țălnar, antrenorul Luceafărului Oradea.

Programul competițional va fi stabilit pe 25 iulie, iar prima etapă din noul sezon se va disputa pe 5 august. Până atunci Luceafărul va disputa patru partide amicale. În primul amical, jucat miercuri, bihorenii au învins-o cu 3-1 pe Unirea Livada, echipă de liga a patra.

"Sâmbătă vom disputa o partidă amicală cu Sănătatea Cluj, miercurea viitoare contra unei echipe din Ungaria, iar ultimul amical va fi sâmbăta viitoare, cu Universitatea Cluj", a detaliat Cornel Țălnar.

Principalele favorite la promovarea în prima divizie sunt Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș și UTA. 20 de echipe și-au depus cererea de înscriere în competiție.

Redactor: Claudiu Mihuț

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri