Sari la conținut

FOTBAL. Cristi Dulca, despre mandatul său de antrenor al Luceafărului Oradea: "Se putea şi mai bine"

Două victorii, trei remize şi patru eşecuri. Este statistica obţinută de Cristi Dulca în cele nouă etape de mandat pe banca tehnică a Luceafărului.

Sosit la Oradea în etapa a şasea, într-un moment critic din viaţa echipei, tehnicianul a caracterizat perioada de până acum ca fiind una de reconstrucţie, cu multă muncă, dar şi mult ghinion. E convins că echipa ar fi putut obţine mult mai mult.

"Cam puţine victorii, dar ceea ce m-a bucurat pe mine cel mai mult şi îmi dă speranţe pentru ceea ce urmează, este modul în care se comportă echipa şi aici mă refer la jocurile precedente, la jocurile pe care le-am disputat şi în deplasare şi acasă. Chiar dacă nu am câştigat, pot spune că am făcut jocuri colective bune", consideră Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Fericit după ultimul succes din campionat, cel cu Olimpia Satu Mare, Dulca rămâne optimist. Speră ca ultima victorie să fi descătuşat echipa pentru etapele rămase de disputat din turul actualei ediţii de campionat, în care Luceafărul va întâlni echipe din partea a doua a clasamentului.

„UTA, Pandurii Tg. Jiu, Miroslava, Suceava, toate meciurile sunt grele, indiferent de numele echipei, pentru că aţi văzut, surprize sunt. Noi am jucat, eram pe ultimul loc şi jucam cu echipa de pe primul loc şi nu se ştia, nu se vedea diferenţa. Deci, orice meci e important şi orice meci este greu."

Următorul examen pentru Luceafărul Oradea este cel cu UTA, programat sâmbătă, la Şiria.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Pe aceeași temă