FOTBAL. Cristi Dulca neagă mutarea Luceafărului la Petroşani

Data actualizării: Data publicării:
DULCA

Zvonurile legate de posibila mutare a Luceafărului din Oradea la Petroşani au tulburat din nou apele în vestiarul formaţiei bihorene. Antrenorul Cristian Dulca a calmat spiritele şi a negat încă o dată această posibilitate.

Asta deşi luni, consilierii hunedoreni şi-au dat "acordul de principiu în vederea desfăşurării activităţilor sportive de către Luceafărul Oradea în incinta Complexului Sportiv Municipal Jiul Petroşani".

"Nu văd rostul acestor speculaţii, pentru că în momentul în care cei care decid soarta acestei echipe vor spune clar că se va muta atunci toată lumea poate spune, da, s-a mutat. Dar deocamdată jucăm aici", spune Cristi Dulca, antrenor Luceafărul Oradea.

Tehnicianul "luceferilor" şi-a avertizat jucătorii să rămână concentraţi doar la joc. În caz contrar pentru mulţi dintre ei capitolul Oradea se va încheia la jumătatea campionatului.

"Ei trebuie să înţeleagă că în fiecare zi este o selecţie vizavi de pregătirea, şi la iarnă, cei care vor merita vor rămâne, dacă nu, vor pleca şi vor veni alţii."

Conducerea formaţiei orădene a lămurit şi situaţia apărută pe site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor, unde se arată că locul de disputare a jocurilor de acasă este stadionul din Borş. Acest lucru este cauzat de lipsa de actualizare a paginii de internet, spun oficialii Luceafărului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri