FOTBAL. Debut la 14 ani. Alex Talpoş a evoluat la FC Bihor în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea

Data publicării:
sport talpos 190515

Sub privirile familiei, ultimul joc al FC Bihor din acest sezon i-au adus lui Alex primele minute în liga a doua. Au fost şi cele mai importante pentru cel care pe 29 mai va împlini 15 ani.

„A fost nu numai un cadou, ci a fost şi o bucurie foarte imensă pentru mine să debutez în liga a doua la 14 ani. Nu vreau să mai primesc nimic din partea părinţilor. Le mulţumesc foarte mult", a spus adolescentul.

Debutul său în liga a doua a fost aşteptat de toată lumea, în special de tatăl său, plecat la muncă în străinătate.

„Toţi m-au felicitat: şi prietenii, şi colegii din echipă, şi antrenorul de la echipa de la "2000", unde sunt eu. A fost foarte bucuros şi mândru de mine. Asta mă face să fiu şi eu bucuros şi să încerc cât mai mult. Nu vreau să mă opresc aici", a recunoscut Alexandru Talpoş.

Îndrăgostit de fotbal, atacantul originar din Negreşti Oaş a ajuns întâmplător în curtea celor de la FC Bihor.

„Se plimba prin jurul stadionului şi a fost ironia sorţii. Prima dată am vrut să-l duc la echipa a doua, datorită fizicului. După ce l-am întrebat câţi ani are mi-am dat seama că e prea mic şi l-am trimis la grupa lui de vârstă. Sigur, este un copil cu calităţi foarte bune, are un fizic bun, are o îndemânare bună pentru fizicul lui", a observat Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

Alexandru Talpoş a avut până acum un an plin de realizări. Atacantul este internaţional de juniori şi a înscris deja pentru naţionala U15 a României într-un amical disputat în Austria.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri