FOTBAL. Ember şi Andor au bătut palma cu FC Bihor pentru un sezon şi jumătate

Data publicării:
sport ember andor 210115

Foşti juniori ai formaţiei din Iosif Vulcan, cei doi vor parafa în această săptămână un contract valabil pentru un sezon şi jumătate. Ember şi Andor au efectuat marţi primul antrenament alături de noii lor colegi.

„Doi jucători în care îmi pun speranţa că vor face o figură frumoasă în liga a doua. Doi jucători care sper ca să facă pasul mai departe. Aici mă refer în primul rând la Andor, care din punctul meu de vedere, în acest moment, nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbalul românesc", consideră Călin Cheregi, antrenorul FC Bihor.

Lista de achiziţii a formaţiei orădene rămâne în continuare deschisă. Tehnicianul orădenilor şi-ar mai dori în lot încă un mijlocaş central, dar şi un atacant, după ce negocierile cu formaţia din Sânmartin pentru Gheorghe Popescu au intrat în impas.

„Încercăm să mai tatonăm piaţa de transferuri, să vedem de unde mai putem aduce un mijlocaş central. Nu ascund faptul că mi-aş dori şi încă un atacant, dar în momentul de faţă încercăm să ne ghidăm pe ce avem", explică principalul orădenilor.

Cei doi mijlocaşi vin să completeze singurul transfer făcut până acum de FC Bihor, cel al portarului Adrian Barabaş, fost jucător la FCU Craiova.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri