FOTBAL: FC Bihor a învins UTA în ultimul minut de joc

Data publicării:
sport fcbihor

Bătrâna doamnă s-a predat cu greu în faţa junilor orădeni. Ameninţată cu insolvenţa şi adunată în grabă, formaţia pregătită de Eugen Trică a compensat pregătirea fizică prin ambiţie.

S-a văzut condusă încă din minutul 21. Centrarea lui Ianc de pe dreapta a fost rezolvată cu capul, de cel mai mic jucător de pe teren, Sfârlea. Pe val după golul marcat, Bihorul ar fi putut decide partida prin Lukacs care a ratat două mari ocazii, în minutele 25 şi 27.

UTA a replicat imediat. După ce l-a evidenţiat pe Smaranda cu o lovitură de cap în minutul 35, două minute mai târziu Sălăjan, servit perfect din corner, a restabilit egalitatea.

După pauză cele două echipe s-au anihilat complet şi omul în plus avut de orădeni aproape că nu s-a simţit. Mai mult, în minutul 90+1 UTA a fost la un pas să dea lovitura. A marcat prin Bogdan Apostu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. 

Când nimeni nu se mai aştepta la nimic, centrarea lui Lazăr din minutul 93 l-a păcălit pe portarul venit de la Ajaccio, Oberhauser, iar Lupu a speculat din plin ieşirea neispirată a acestuia din poartă, înscriind cu capul pentru o victorie falsă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri