Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. FC Bihor, în Liga I. Un investitor vrea să aducă echipa în prima ligă în cel mult trei ani

Omul de afaceri care şi-a anunţat intenţia de a scoate FC Bihor din groapa falimentului îşi doreşte cât mai repede promovarea în prima ligă.

"Nu doreşte mai multe de doi ani să stea în liga a doua, dacă va veni aici, va dori liga întâi. Pentru că la acest mod de gândire, cu Centrul de Copii în liga întâi, cota unui fotbalist este mult mai mare decât în liga a doua", spune Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor.

Pe lângă plata datoriilor şi încropirea unei echipe care să facă faţă în sezonul care vine, investitorul şi-a propus să investească sume importante şi în Centrul de Copii şi Juniori. De acolo, FC Bihor ar urma să trăiască din vânzarea jucătorilor. Alte fonduri ar proveni din banii alocaţi cluburilor pentru televizarea Ligii I.

"E şi normal să vrea Liga I, pentru că de acolo se mai întorc nişte bani la club. De la ligă, de la sponsori, din vânzări de bilete, abonamente. Vă daţi seama că emulaţia va fi alta", consideră Fodor.

Omul de afaceri care şi-a anunţat intenţia de a prelua FC Bihor a cerut un răgaz de aproximativ două săptămâni. Un răspuns din partea lui este aşteptat la începutul săptămânii viitoare.

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Editor web: Adrian Laboş