FOTBAL. FC Bihor începe campionatul cu o pauză

Data publicării:
sport campionat pauza 290814

Formația orădeană își va începe noua aventură abia peste o săptămână. Pelici va profita de plin de această mini pauză şi va încerca să mai remedieze din problemele care încă persistă în jocul echipei.

„Va fi un campionat foarte greu şi sper din tot sufletul să găsim luciditatatea necesară să înscriem atunci când ne creăm ocazii. Pentru că de creat încurajator e faptul că ne creăm, dar îngrijorător este că ratăm din poziţii incredibile", spune Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Cu planuri mari pentru noua ediţie de campionat, FC Bihor şi-a văzut resetat obiectivul propus după retragerea Primăriei Oradea de la finanţarea echipei. Noul target rămâne acelaşi ca în sezonul trecut: evitarea retrogradării.

„Suntem la alt început, dacă se poate spune aşa. FC Bihor pleacă într-un nou campionat într-o restructurare şi sperăm ca, împreună cu toţi care sunt lângă noi, să reuşim să ne îndeplinim obiectivul", susţine Pelici.

FC Bihor va sparge gheaţa în noul sezon pe 6 septembrie, acasă, cu Fortuna Poiana Câmpina. Prima deplasare a orădenilor va avea loc o săptămână mai târziu, pe terenul celor de la Şoimii Pâncota.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagy

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri