FOTBAL. FC Bihor s-a împăcat cu ideea play-out-ului

Data publicării:
sport renuntare FC Bihor 020414

Împăcaţi cu acest gând, roş-albaştrii sunt optimişti în ceea ce priveşte obiectivul propus, chiar dacă principala adversară la supravieţuire este în acest moment UTA, o altă echipă de tradiţie a fotbalului românesc.

„Ne aşteaptă meciuri grele, noi trebuie să ne orientăm pentru play-out şi cu ce avem noi de făcut. Sperăm să o scoatem cu bine la capăt. Obiectivul echipei este în acest moment menţinerea în liga a doua şi vom vedea de la vară ce va fi", spune Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Emoţiile în cursa pentru rămânerea în liga secundă par să fie mult mai mici după ce FC Universitatea Craiova şi-a anunţat retragerea din campionat, astfel că din seria Bihorului mai pică doar două echipe.

„Pe noi ne interesează ce avem noi de făcut şi nu o să ne bucurăm că se mai retrage o echipă, sau nu. Trebuie să câştigăm pe teren punctele, să le facem, ca să nu avem griji cu retrogradarea."

Ultimele două etape rămase de disputat din actualul sezon regulat reprezintă pentru FC Bihor jocuri extrem de importante, în condiţiile în care Minerul Motru şi FC Olt ar putea juca şi ele în play-out.

redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri