FOTBAL: FC Bihor vrea să cucerească Oltenia

Data publicării:
SPORT cariova

Juveţii par să-şi fi găsit liniştea la Drobeta Turnu Severin, acolo unde se va disputa partida de sâmbătă contra roş-albaştrilor. De partea cealaltă, cu doar patru puncte adunate din deplasare, FC Bihor nu se aşteaptă la un meci uşor, chiar dacă Universitatea nu a apucat să facă pregătirea de iarnă.

„Cu siguranţă îşi va dori cu multă ardoare să câştige în ciuda tuturor, pentru că e o vorbă care spune: fereşte-te de mâna înecatului. E periculos acum, că am bătut Bistriţa, să ne culcăm pe o ureche şi să mergem: a Craiova nu se prezintă. Nu! E cel mai mare pericol!", avertizează Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Dorit în vară de Craiova lui Mititelu, Raymond Lukacs are ocazia de a-i face pe olteni să regrete faptul că nu l-au luat în echipă. Golgheterul seriei este convins că Oradea nu va avea o misiune uşoară.

"Craiova are unele probleme în campionat, dar cred că nu ne aşteaptă un meci uşor acolo."

FC Bihor a adunat până acum patru puncte din jocurile disputate în deplasare: trei la Motru şi unul cu UTA Arad. Partida de sâmbătă de la Turnu Severin este programată să înceapă la ora 15.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri