Sari la conținut

FOTBAL. Fundaşii Luceafărului au poftã de gol

Fundaşii Luceafărului au fost din nou la datorie. După ce Tânc a înscris în etapa trecută cu Metaloglobus, miercuri, la Brăila, a fost rândul altui apărător să marcheze pentru formaţia orădeană.

Golul lui Cristi Oros din partida cu Unirea Dacia a adus un nou punct pentru Luceafărul care rămâne astfel la mijlocul clasamentului.

„A fost un meci de luptă, pe un teren foarte prost, în care valoarea echipelor s-a egalizat. Păcat că dintr-o neatenţie mai bine zis, am luat un gol la finalul primei reprize. Dar mă bucur încă o dată că echipa a reuşit să reacţioneze", a declarat Cristian Lupuţ, antrenor Luceafărul Oradea.

Luceafărul stă bine şi la capitolul atacaţi. Vlad Rusu, golgheterul echipei cu 12 reuşite până acum, ocupă locul patru în topul marcatorilor din liga a doua. Din păcate, acesta nu a punctat şi la Brăila, de unde Oradea s-ar fi putut întoarce cu toate cele trei puncte.

„În momentul când revii de la 1-0 şi egalezi, pentru mine este cel puţin ca o victorie acest rezultat. Vă spun, şi repet, pe un teren greu”, a menţionat Cristian Lupuţ.

În urma remizei cu Brãila, Luceafãrul a bifat a şasea rundã fãrã înfrângere, din cele şapte disputate în retur. În cea de-a doua parte a campionatului, gruparea orãdeanã a strâns 14 puncte, dupã patru victorii şi douã remize.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ionuţ Mocanu