FOTBAL. Golaveraj pozitiv pentru Luceafărul Oradea

Data publicării:
LUCEAFARUL-BALOTESTI_031016-001

Victoria obţinută, sâmbătă, de Luceafărul în faţa celor de la Chindia Târgovişte a fost prima din sezon în care echipa antrenată de Erik Lincar a înscris mai mult de două goluri. În cele 12 etape disputate până în prezent, Luceafărul a reuşit o singură dată să treacă de cota de un gol pe meci, în deplasarea de la ASU Poli Timişoara.

„Meciurile noastre toate la pauză erau 0-0 şi ziceam, măi, trebuie să vină momentul în care să începem şi noi şi în prima repriză, nu jucăm doar după minutul 45. Mai e o repriză şi înainte de minutul 46, 47", spune Erik Lincar, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Satisfacţia lui Erik Lincar a fost dublatã de faptul cã primul gol marcat în poarta celor de la Chindia a venit în urma unei faze fixe, lucratã îndelung la antrenamente.

„Mă bucură că am reuşit să înscriem din corner, pentru că lucrăm la antrenamente. Până acum tot timpul - ba pe afară, ba bătut prost, ceea ce este foarte important în fotbalul de azi."

Cele două goluri marcate împotriva Chindiei au adus pe plus golaverajul Luceafărului, care are zece goluri marcate şi nouă primite.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri