Sari la conținut

FOTBAL. Începe hora pentru salvarea de la retrogradare

„Din acest moment fiecare punct va conta în economia acestui minicampionat să zic, a acestui play-out, aşa că ne dorim să începem cu bine, să începem cu dreptul", spune Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

UTA se confruntă cu mari probleme la nivel de conducere, însă salvarea a venit din partea antrenorului Ionuţ Popa. Tehnicianul nu va fi însă prezent azi pe banca textiliştilor.

„Sunt convins că vor veni aici să-şi vândă scump pielea. Au pus probleme multor echipe care în momentul de faţă se află în play-off, aşa că sunt convins că pot pune probleme oricărei echipe din serie", crede Pelici.

Disputa de azi, de pe Iuliu Bodola, programată de la ora 17, reprezintă un duel special şi pentru doi dintre jucătorii Bihorului. Portarul Mădălin Smaranda a apărat buturile arădene sezonul trecut, iar Pascariu a purtat banderola de căpitan la UTA, adevărat la echipa a doua. Cei doi spun că au lăsat trecutul în urmă. Drept dovadă, în ciuda accidentării la cap suferită cu CSU Craiova, Smaranda va apăra împotriva fostei sale echipe cu o cască specială de protecţie.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Jozsef Feher