Sari la conținut

FOTBAL. Înfrângere dură. FCM Baia Mare - FC Bihor 6-0

Roş-albaştrii au încasat primul gol în minutul 1. Codin a fost cel care a deschis scorul pentru ca Străuţ, Sergiu Oltean, Sârbu şi Lupu să duc scorul primei părţi la 5-0. Tabela a fost închisă tot de gazde, în minutul 87, prin Ionuţ Ilie.

„Din păcate, a fost un rezultat foarte dureros pentru noi. (...) Atât am putut noi să dăm azi şi ne cerem scuze suporterilor şi fanilor din Oradea", a declarat Cristian Andor, căpitanul FC Bihor.

Victoria categorică nu l-a bucurat foarte tare pe tehnicianul gazdelor, Dorin Toma: „Nu ne încântă absolut deloc acest lucru. Ce mă încântă este parcursul foarte bun pe care l-am avut, mă bucur că în acest an am avut satisfacţie pe plan profesional, în rest, toate celelalte lucruri lasă mult de dorit."

În urma înfrângerii de la Baia Mare şi a victoriei Caransebeşului cu Metalul Reşiţa, FC Bihor va ierna pe penultimul loc al seriei.

„Sărăcia prin care trecem noi cred că a ajuns până în Bulgaria, toată lumea ştie de noi. Din păcate, a ajuns o performanţă să-ţi doreşti să termini economic un campionat, să nu te mai gândeşti la alte reguli, la alte idei", a precizat Dan Mănăilă, antrenorul FC Bihor.

Ultima etapă în care FC Bihor a reuşit să obţină punct a fost runda cu numărul 11, când s-a impus la Tărlungeni, cu 2-1.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Kristian Kosa