Sari la conținut

FOTBAL. Înfrângere neaşteptată: Luceafărul - CS Baloteşti 0-1

Luceafărul Oradea a suferit o înfrângere la limită, 0-1, pe propriul teren, în faţa celor de la CS Baloteşti. A fost un meci în care ocaziile de poartă au venit în partea a doua şi în care gazdele nu au reuşit să înscrie nici din lovitură de la 11 metri.

Cornel Nica, antrenorul CS Baloteşti: „Am practicat un joc, ne-am închis bine, asta ne-am şi propus, să ne închidem bine de tot, am făcut schimbări, dar pentru a ne apăra."

Luceafărul a fost prima echipă care a irosit deschiderea scorului în minutul 51, când Păcurar a trimis pe lângă poartă de la opt metri. Tot Păcurar a ratat lovitura de pedeapsă din minutul 58, după un henţ al oaspeţilor în propriul careu.

LUCEAFARUL-BALOTESTI_031016-001

Oaspeţii în schimb au lovit la prima ocazie. Claudiu Herea a obţinut un penalti şi a înscris, deşi Pap a ghicit colţul. Baloteştiul a fost aproape de 2-0, în minutul 81, dar Valentin Andrei a trimis pe lângă poartă din poziţie de singur cu portarul.

Erik Lincar, antrenorul CS Luceafărul Oradea: „Nu îmi este frică de nimeni, pe oricine putem bate, sincer vă zic. Dar nu ca şi joc, nu ca astăzi, cu atitudinea de astăzi şi cu forma de astăzi a multora. Că sincer, dacă trebuia să fac schimbări, trebuiau să curgă schimbările."

După zece etape, Luceafărul ocupă primul loc retrogradabil, cu o zestre de doar zece puncte.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa