FOTBAL. Ionuţ Lupescu şi-a expus, la Oradea, proiectele cu care vrea să câştige şefia FRF

Data publicării:
Ionut Lupescu Oradea2

Cu exact o lună înaintea alegerilor pentru noul președinte al Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu s-a întâlnit, marţi, cu cei cinci electori din Bihor, dar și cu autoritățile locale.

"Vreau ca împreună cu toți care doresc să pună umărul la redresarea fotbalului românesc să începem după 19 aprilie să lucrăm pe proiecte, să aducem în special credibilitatea fotbalului înapoi, să recredibilizăm fotbalul românesc", a declarat Ionuţ Lupescu.

Principalul contracandidat al actualului președinte al FRF și-a expus la Oradea programul prin care va încerca sa revitalizeze fotbalul românesc.

"Misiunea mea principală, despre care am vorbit cu toți colegii dumneavoastră din județ, dar și cu autoritățile locale, este să pot să fac sportul, că nu pot să vorbesc numai de fotbal, să pot să fac sportul o prioritate în următorii zece ani în România."

Însoțit de Florin Răducioiu, Ionuț Lupescu s-a bucurat de susținerea fostului selecţioner Emeric Jenei și a foștilor colegi de club Ioan Zare, Sorin Cigan și Cosmin Bodea.

"Sunt puțin emoționat pentru că am doi jucători, foști jucători, și eu sunt sigur că o să fie niște conducători de așa natură încât fotbalul românesc o să se ridice", este convins Emeric Jenei.

Campania lui Ionuț Lupescu la Oradea s-a încheiat cu o vizită la Fundația "Mihai Neșu", unde s-a întâlnit cu fostul jucător.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri