Sari la conținut

FOTBAL. Jucătorii şi antrenorul FC Bihor cer ajutor pentru echipă

„Cei care pot să finanţeze această echipă, indiferent din ce parte vin ei, să încerce să ajute echipa. Dacă consideră că băieţii merită, îi aşteptăm lângă noi. Dacă nu, asta va fi, ne vom duce soarta mai departe", a anunțat Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

Prin vocea antrenorului Gheorghe Silaghi, jucătorii au făcut apel la cei care vor să sprijine în continuare echipa pentru a termina cel puţin prima parte a campionatului.

„Oamenilor care sunt supăraţi pe FC Bihor le transmit că ei nu ar trebui să fie supăraţi pe club. FC Bihor nu a făcut niciun rău. Oamenii vremelnici care au fost pe aici poate, dar FC Bihor nu are nicio vină - rămâne un simbol al oraşului şi dacă nu va mai exista. O să vedeţi că lumea îi va duce dorul."

Pe lângă banii necesari deplasării la Târgovişte, conducerea clubului orădean trebui să achite în această săptămână şi baremurile de arbitraj restante. Este vorba despre cel din etapa intermediară cu Metalul Reşiţa şi de cel din etapa de sâmbătă, cu Şoimii Pâncota.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă