FOTBAL. Keşerü visează la Champions League: „Sper ca viitorul să-mi rezerve suprize plăcute"

Data publicării:
sport Keseru 230615

"Sunt în vacanţă, mă delectez cu alte lucruri pe lângă fotbal, că mai joc şi fotbal, să nu fac alte chestii, dar deocamdată nu am niciun plan de viitor. Vreau să-mi petrec vacanţa şi după aceea ce va fi va fi", spune Claudiu Keşerü.

Atacantul care a marcat 12 goluri în sezonul trecut pentru Steaua a urmărit atent primele antrenamente ale formaţiei din Ghencea sub comanda lui Rădoi: "Deocamdată cred că sunt puţini din punct de vedere numeric, dar cu siguranţă nea Gigi va mai aduce jucători în strânsă comunicare cu Mirel şi cu staff-ul lui."

Chiar dacă s-a acomodat foarte rapid în campionatul din Qatar, unde a jucat toate meciurile sub tricoul formaţiei Al Garaffa, Claudiu Keşerü nu a renunţat la marele său vis, acela de-a juca în grupele Champions League.

„În momentul în care am ajuns la Steaua acesta a fost şi primul meu gând, să am ocazia de-a fi aliniat la mijlocul terenului în momentul prezentării echipelor şi să aud imnul Ligii Campionilor. Sper ca viitorul să-mi rezerve surprize plăcute."

Claudiu Keşerü este sub contract cu formaţia Al Gharafa pentru încă două sezoane.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri