FOTBAL. "Legenda nu moare", o campanie în care fostele glorii susţin FC Bihor

Data publicării:
suporteri poza de grup

Printre cei care au răspuns iniţiativei se numără şi legendarul jucător al roş-albaştrilor, Paul Popovits.

„Dacă nu ai trecut nu poţi avea viitor, dar şi noi am fost de vină pentru că vorbeam numai pe la spate, nu v-am zis pe faţă. Trebuia să spunem ce ne doare. De aceea a şi ajuns fotbalul orădean aici."

Fostul internaţional orădean este convins că FC Bihor poate fi salvat.

„Cineva a greşit şi se zice cã peştele se curãţã de la coadã. Hai sã începem atunci sã-l curãţãm de la coadã şi eu garantez cã în trei ani de zile avem din nou fotbal", spune Popovits.

Noul proiect al clubului din Iosif Vulcan cuprinde strângerea de semnãturi prin care se cere Primãriei să susţină echipa. Imaginile cu fostele glorii ale echipei vor fi afişate pe tramvaie.

„Am considerat că sensibilizarea cetăţeanului de rând, în primul rând, dar şi sensibilizarea, între ghilimele, a conducătorilor oraşului, poate că ne va ajuta", crede Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor.

Fostul fundaş al Bihorului Paul Popovits crede că mesajul campaniei va fi îmbrăţişat toţi iubitorii sportului bihorean: „Dacă nu este fotbal la Oradea, dau un exemplu, parcă la ştrand nu ar fi apă."

Până la stabilirea celor trei puncte de strângere a semnăturilor, conducerea clubului îşi aşteaptă fanii la sediul clubului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri