FOTBAL. Luceafărul, 1-0 cu Chindia. Antrenorul Erik Lincar a împlinit 38 de ani în ziua victoriei

Data publicării:
sport luceafarul infrangere

Cu o singură victorie obţinută până acum pe propriul teren, Luceafărul Oradea a avut nevoie de alte patru runde ca să câştige toate punctele puse în joc, în propriul fief. Jucătorii orădeni au învins-o cu 2-0 pe Chindia Târgovişte şi i-au făcut cadoul perfect antrenorului Erik Lincar, cu ocazia împlinirii a 38 de ani.

Erik Lincar, antrenorul Luceafărului Oradea: „După lungi aşteptări, sincer, sunt foarte, foarte fericit că am reuşit să câştig în mandatul meu primul joc acasă. Zic eu, am făcut din punct de vedere fizic şi al atitudini cel mai bun joc al nostru."

Favorită în etapa de sâmbătă, Chindia a primit golurile în prima parte a meciului. Moga, în minutul 17, şi Arnăutu, în minutul 19, au făcut repede diferena. Pofta de joc a orădenilor a dus alte două reuşite, în minutele 21 şi 83, ambele anulate pe motiv de ofsaid.

Nicolae Croitoru, antrenorul Chindiei Târgovişte: „Un joc pe care l-am pierdut din păcate. L-am pierdut, aş spune eu, destul de clar. Ştiam despre adversar că are o valoare peste locul din clasament."

Pentru Luceafărul Oradea, etapa cu numărul 13 se anunţă de foc, în care va evolua în deplasare, la Râmnicu Vâlcea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri