FOTBAL. Luceafărul a ieşit din Cupa României cu fruntea sus

Data actualizării: Data publicării:
Luceafarul Astra2

Luceafărul Oradea a fost eliminat din optimile Cupei României după ce a fost învinsă cu 1-3 de Astra Giurgiu. Astfel, campioana României va juca mai departe, în sferturile competiţiei. Chiar dacă a pierdut, echipa bihoreană a lăsat o impresie bună celor 5000 de spectatori care s-au strâns în tribunele stadionului "Iuliu Bodola".

După ce a trimis în transversală, Alibec a pasat decisiv la primul gol al meciului, marcat de Junior Morais, în minutul 33. Cu cinci minute înainte de pauză, bihorenii au egalat prin Cristian Cigan.

Ocazia partidei a fost irosită de Luceafărul: Arnăutu nu a fost în stare să înscrie din cinci metri. Imediat, Astra a marcat golul calificării de 2-1, după ce Daniel Niculae nu l-a iertat pe Pap.

Pe final, Hlinca a marcat în propria poartă, iar Luceafărul Oradea - Astra s-a terminat 1-3.

„Bravos! Sunt mai buni ca AS Roma sau ca Steaua. Îi felicit", a declarat după meci Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, cu referire la faptul că echipa sa a primit gol de la Luceafărul, fapt care nu s-a întâmplat cu Roma sau Steaua.

„Eu zic că am reuşit să ne ridicăm la nivelul competiţiei, am reuşit să ne ridicăm la nivelul Astrei. A fost un moment psihologic, din punctul meu de vedere, la 1-1, la ocazia lui Arnăutu. Dacă reuşeam să o fructificăm poate, cine ştie, alta e soarta partidei", a precizat Cristian Lupuţ, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Astra a cucerit Cupa României în 2014, după o finală câştigată în faţa Stelei.

Luceafărul Oradea - Astra Giurgiu, 1-3

Au marcat: Cigan, min.40 / J. Morais, min.33, D. Niculae, min.68, Hlinca -autogol, min.89

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa | Car DigiSport
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri