FOTBAL. Luceafărul a încheiat turul cu o înfrângere: 1-2 cu FC Braşov

Data publicării:
sport luceafarul brasov

Etapa cu numărul 18 în liga a doua de fotbal a fost deschisă marți după amiază de confruntarea dintre Luceafărul şi FC Braşov. Venită la Sînmartin din postura de ocupantă a locului trei, formaţia de sub Tâmpa a obţinut o victorie mai lejeră decât o arată scorul, 2-1.

„Un meci de luptă, un meci în care prima repriză ne-a aparţinut şi scorul putea fi mult mai mare. Repriza a doua am făcut puţin pasul înapoi, ne-am închis destul de bine, am surprins pe contraatac”, a explicat Cornel Ţălnar, antrenorul FC Braşov.

Uşor timorată în joc, formaţia orădeană a fost luată în colimator încă din debut. Răsdan, Goge şi Istrati l-au ţinut în priză pe portarul orădenilor. Eduard Pap, nu a mai avut ce face la şutul imparabil, din minutul 38, a lui Goge. În minutul 79, Braşovul a punctat prin Istrati, care nemarcat a şutat în colţul lung pentru 0-2.

Oradea s-a mulţumit cu golul de onoare, înscris de Păcurar cu patru minute înainte de final.

„Păcat de munca băieţilor, păcat de efortul depus, păcat de jocul din repriza a doua. Asta este diferenţa la echipele mari: (...) când greşeşti, te taxează", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

În ultima etapă a turului de campionat, Luceafărul va avea liber după excluderea din campionat a celor de la Şoimii Pâncota.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri