Sari la conținut

FOTBAL. Luceafărul - Dacia Unirea 4-1

Stadionul "Iuliu Bodola" îi priește Luceafărului Oradea. Bihorenii au bifat sâmbătă un nou succes, 4-1, cu Dacia Unirea Brăila, în liga secundă la fotbal.

"Cred că a fost un meci bun, fiindcă în primul rând scorul nouă ne convine foarte mult, mai ales după trei înfrângeri, și câteva faze bune, în afară de goluri. Deci, consider că a fost un meci bun, reușit", este de părere Alexandru Kiss, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Seria celor cinci goluri marcate la Oradea a fost deschisã de golgheterul echipei Marius Matei. Atacantul venit în iarnã la Luceafãrul a reușit "dubla" în minutele 20 și 55. Scorul a luat proporții trei minute mai târziu, când contraatacul purtat de Chiș-Toie a fost finalizat de Constantin Roșu.

În minutul 68, Dacia Brãila a încasat un gol dupã ce portarul oaspeților și fundașul dreapta i-au oferit ocazia lui Codoban sã-și treacã numele pe lista marcatorilor. În minutul 78, Dacia a reușit punctul de onoare, prin Pușcașu.

"Ne-a interesat maniera în care cei mici se pot angrena și spre bucuria mea cei mici s-au angrenat bine. Greșelile decisive venite de la jucătorii cu experiență și diferența de pe tabelă aici se reflectă", susţine Alin Pânzaru, antrenorul Daciei Unirea Brăila.

În urma acestei victorii, Luceafãrul Oradea a acumulat 40 de puncte și se pregãtește pentru deplasarea de la Reșița, cu Metalul.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş