FOTBAL. Luceafărul intră în vacanţă după duelul de joi, cu Astra Giurgiu

Data actualizării: Data publicării:
Cristi Luput Luceafarul

Luceafărul a pus capăt turului ligii secunde, dar vacanţa de iarnă mai are de aşteptat. Jucătorii orădeni se pregătesc pentru ultima confruntare a anului, considerată şi cea mai importantă a sezonului. Joi, îşi vor măsura forţele în optimile de finală ale Cupei României cu Astra Giurgiu, campioana României.

Invitat luni seară în cadrul emisiunii Divizia locală, tehnicianul orădenilor, Cristian Lupuţ s-a arătat optimist înaintea acestei ultime confruntări din an.

„Noi suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, atât fizic, psihic, emoţional să jucăm de la egal la egal cu Astra, cu atât mai mult că jucăm pe stadionul „Iuliu Bodola" unde sperăm din tot sufletul să fie un număr cât mai mare de spectatori, de iubitori ai fotbalului bihorean."

Staff-ul tehnic al orădenilor e mulţumit de evoluţia echipei după cele 21 de etape disputate. Din postura de nou-promovată, echipa bihoreană ocupă locul opt.

„Este un loc foarte bun, meritat, ţinând cont de lotul restrâns care suntem la momentul actual. Suntem 16 jucători valizi, 17 în momentul de faţă, doi, trei accidentaţi. Nucleul de jucători este acelaşi cu cel din liga a treia", spune Cristian Lupuţ, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Vacanţa pentru jucătorii Luceafărului va veni după banchetul de final de an, programat vineri seara.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri