Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Luceafărul merge mai departe în Cupa României, după 1-0 cu Metalosport Galaţi

Pe terenul pe care Oţelul Galaţi a făcut istorie în urmă cu aproape 25 de ani, prin victoria obţinută în faţa lui Juventus Torino, Luceafărul Oradea a bifat cea mai mare performanţă din istoria clubului: calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Formaţia orădeană s-a impus, marţi, cu 1-0 pe stadionul „Dunărea", în faţa surprizei de până acum a Cupei României, gruparea de liga a treia, Metalosport Galaţi. Golul victoriei a fost marcat din penalty de Sergiu Arnăutu, în minutul 65, după un henţ în careu făcut de Milea.

Erik Lincar, antrenorul CS Luceafărul Oradea: „Nu e posibil să joci pe un asemenea teren. Sincer, ăsta nu e fotbal. Pentru ce mai facem 700 de kilometri, 1000 de kiloemtri, să jucăm pe un asemenea teren? Nu zic că e vina gazdelor, e vina federaţiei care organizează această competiţie şi sunt foarte curios ce s-ar fi întâmplat dacă venea o echipă de liga I? Aici juca?"

Optimile de finală ale Cupei României sunt programate pe 14 decembrie. Până atunci Luceafărul are joc în campionat, luni, 31 octombrie, acasă cu Foresta Suceava, de la ora 14.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ionuţ Mocanu/ Digi24 Galaţi