FOTBAL. Luceafărul Oradea a intrat în cantonament

Data actualizării: Data publicării:
sport_cantonament lucefarul1

Luceafărul Oradea a intrat luni dimineaţă în cea de-a doua fază a pregătirilor, cantonamentul. Programat iniţial la Izvorani, stagiul centralizat de pregătire se va desfășura, însă, în Băile Felix.

"Am preferat să rămânem aici în cantonament, la Felix, pentru că ne permite timpul. Am renunţat la cantonamentul de la Izvorani tocmai datorită acestui aspect: facem antrenamente pe iarbă, avem toate condiţiile de recuperare, sală", a explicat Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

În cantonament, tehnicianul "luceferilor" are la dispoziţie un lot ce cuprinde 25 de jucători. Nu toţi vor continua la echipă şi după această perioadă, mai ales că lista cu veniri rămâne deschisă.

"Sperăm să mai vină jucători de valoare care să ne ajute în obiectivul nostru, un obiectiv pe care ni l-am propus de a ajunge cât mai sus în clasament, de-a câştiga cât mai multe jocuri", a declarat antrenorul orădenilor.

Pe lângă antrenamente fizice şi tactice din această perioadă, Luceafărul va susţine sâmbătă al treilea joc de pregătire, pe terenul formaţiei Gloria Cermei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri