FOTBAL. Luceafărul Oradea - ASU Poli Timişoara 5-0, într-un meci amical

Data publicării:
sport victorie luceafarul timisoara

Luceafărul pare să se simtă confortabil în compania echipelor din Banat. După victoria de sâmbătă cu Ripensia, formația orădeană a obținut miercuri după-amiază un nou succes: 5-0 cu ASU Poli.

"Am stat de vorbă cu jucătorii și i-am conștientizat că 5-0 pentru mine nici nu are importanță. Știu că e alta adevărata față a lui Poli, iar în campionat sunt 100% convins că va fi cu totul și cu totul alt meci", a declarat Cristian Lupuț, antrenorul Luceafărului Oradea.

Luceafărul a terminat prima repriză în avantaj, prin golul marcat de Vasile Pop, în minutul 39, din penalty.

Partea secundă avea să aduce o ploaie de goluri în poarta bănăţenilor. Acelaşi Vasile Pop şi-a trecut în cont alte trei reuşite în minutele 58, 78 și 80. Pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Prejmerean, prin punctul înscris în minutul 53.

"Vom face o analiză obiectivă în perioada imediat următoare, iar ceea ce voi avea de analizat și de comunicat o vom face în bucătăria internă. Sunt dezamăgit, într-adevăr, de rezultat, dar trebuie să mergem mai departe", a spus Cristian Petruesc, antrenor ASU Poli Timișoara.

Ultimul meci amical a Luceafărului Oradea în actuala campanie de pregătire va avea loc, sâmbătă, la Sînmartin, cu Unirea Tășnad.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri