FOTBAL. Luceafărul Oradea, înfrângere la limită în Ungaria

Data publicării:
sport fuzes

Luceafărul Oradea rămâne fără victorie şi fără gol marcat şi după cel de-al doilea amical al verii. Miercuri, pe terenul formaţiei de liga a III-a maghiară, Fuzesgyarmati, elevii lui Cristian Lupuţ au cedat la limită, cu 1-0.

Unicul gol al partidei a fost înscris de David Szekelyi, în minutul 70.

"Am văzut lipsuri, am văzut plusuri, foarte multe. Cert este că a fost un antrenament foarte reuşit, cert este că trebuie să mai adăugăm numeric la lotul acesta", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Veteranii Oros şi Tânc au făcut din nou echipă în centrul defensivei bihorene, iar în ofensivă Vasile Pop, Răzvan Gunie şi Andrei Luduşan au încercat să-l facă uitat pe golgheterul Vlad Rusu.

"Sunt copii destul de interesanţi, combinat cu cei cu experienţă. Eu zic că până la începerea campionatului, sperăm să fim la o formă cât mai bună, de-a fi apţi din punct de vedere fizic, psihic şi toate celelalte", spune Cristian Lupuţ.

Pentru cele două combatante de miercuri, jocurile test vor continua sâmbătă. Fuzegyarmati, cu 12 români în componenţă, vor juca pe stadionul „Iuliu Bodola" din Oradea în compania celor de la CAO 1910, de la ora 11.

În schimb, Luceafărul va susţine primul amical pe propriul teren, cu Ripensia Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri