Sari la conținut

FOTBAL. Luceafărul Oradea, trei victorii la rând

După un început slab de campionat, Luceafărul Oradea a reușit trei victorii consecutive. Ultima chiar miercuri, când s-a impus pe teren propriu în fața Pandurilor Târgu Jiu cu scorul de 3-1. Pentru orădeni au înscris Rocha, Antohi și Rusu.

"Am muncit pentru ceastă victorie, nu a fost ușor pentru că am întâlnit o echipă extrem de puternică, de pragmatică. Ştiam că pleacă foarte bine pe contraatac, au jucători extrem de tehnici și de rapizi pe benzi și chiar în zona centrală", a observat Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Tehnicianul bihorenilor spune că este mulțumit de felul în care și-au revenit elevii săi după încasarea golului egalizator. Orădenii au marcat după doar un minut. Dulca l-a lăudat și pe portarul Gakos care a apărat o lovitură de la 11 metri și.

"Gakos prinde încredere, este un portar tânăr. Sigur că trebuie să mai prindă curaj, nu are experiență, dar trebuie să lucreze foarte mult și a apărat foarte bine și astăzi."

Cristian Dulca spune că are nevoie de întăriri în iarnă, dar și de sprijin financiar pentru a obține o clasare cât mai bună la finalul sezonului. Pentru Luceafărul urmează, duminică, un meci dificil pe terenul Politehnicii Timișoara.

În prezent, Oradea ocupă locul 17 cu 16 puncte în timp ce bănățenii sunt pe locul 7 cu 24 de puncte.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă