Sari la conținut

FOTBAL. Luceafărul se menţine în Top 10 în liga a doua

Sâmbătă, liga secundă la fotbal a tras linie după prima jumătate de campionat, dar pauza de iarnă va veni doar după primele două runde din retur, programate la începutul lui decembrie.

Luceafărul Oradea a privit de acasă desfăşurarea ultimei runde din tur, întrucât a avut etapă liberă după excluderea din campionat a celor de la Şoimii Pâncota.

În schimb, orădenii au urmărit-o pe Astra Giurgiu, în compania căreia va încheia oficial anul 2016.

„Cu trei săptămâni înainte de confruntarea cu Luceafărul Oradea, contând pentru optimile de finală ale Cupei României la fotbal, Astra Giurgiu a susţinut joi seară, în Austria, o adevărată finală în încercarea de a-şi continua periplul ei prin Europa, întâlnind formaţia gazdă, Austria Viena", a transmis din capitala Austriei Nicolae Mihalcea, reporter Digi24 Oradea.

După derularea rezultatelor din etapa cu numărul 19, Luceafărul Oradea ocupă locul 10, cu 22 de puncte. Acestora li s-ar mai putea adăuga alte şase puncte, din următoarele două runde, ambele în deplasare.

Sâmbătă, 3 decembrie, Oradea va evolua pe terenul celor de la Academica Clinceni, iar pe 10 decembrie, tot în deplasare, la Afumaţi.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi