Sari la conținut

FOTBAL. Negocieri în stand-by. Mihai Giurgiu rămâne optimist în privinţa preluării pachetului majoritar al FC Bihor

Planul de finanţare urmează să fie depus până marți la la registratura Consiliului Județean.

„Nu pot să fac niciun pas dacă mie nu-mi este aprobat ceea ce am cerut - bugetul, condiţiile de la Primărie. Deal-ul va cădea dacă astea nu se vor aproba", a declarat Mihai Giurgiu (foto dreapta).

O dată făcut acest pas, se poate trece la votarea parteneriatului în plenul Consiliui Judeţean.

"Din Consiliul Judeţean, la modul foarte sincer, nu ştiu dacă sunt câţiva pe care-i doare de FC Bihor", a remarcat consilierul judeţean Florin Bogdan.

Chiar dacă întâlnirea de azi nu a dus la nimic nou, Mihai Giurgiu a părăsit Oradea optimist. Este convins că săptămâna viitoare, când este programată o nouă întâlnire, ar putea avea loc oficializarea actelor.

„Dacă sunt la FC Bihor şi vreau să-mi asum datorii de 900.000 de euro înseamnă că am şi eu câteva ţigle lipsă. Sunt un om optimist şi văzând deschiderea care o au, clar că există susţinere şi voinţă. Acum bănuiesc că se va găsi şi calea."

Până atunci însă, echipa riscă să nu fie programată în Cupa României pentru o datorie de 12 mii de lei. Această sumă reprezintă neplata baremului de arbitraj din ultima etapă disputată acasă în sezonul trecut.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboș