Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Paul Păcurar a revenit la Luceafărul Oradea

Intrat în cantonament cu 25 de jucători, lotul celor de la Luceafărul Oradea s-a mărit din această săptămână cu încă un component. Mijlocaşul Paul Păcurar a revenit la echipă după ce în toamnă, când Luceafărul a fost la un pas de retragerea din campionat, s-a transferat la UTA „Bătrâna doamnă".

"Mă bucur că oamenii de aici au apelat la mine şi sper să-mi fac treaba mult mai bine ca precedentele dăţi", spune Paul Păcurar.

Înţelegerea lui Păcurar cu formaţia orădeană este valabilă până la vară. În luarea deciziei de a reveni la Luceafărul a cântărit greu și faptul că un jucător nu are voie să evolueze într-un sezon la mai mult de două cluburi din întrecerea internă.

"A fost un start mai slab, apoi echipa a început să-şi revină, mai ales cu noul staff şi cu transferurile care s-au făcut. Eu zic că acum, la ora asta, lotul care este poate să termine între primele 7-8 echipe", consideră Paul Păcurar.

Tot în această săptămână, Luceafărul a semnat contractele cu Cristi Oros, jucător venit din Liga I, şi Vasile Pop, fost component al formaţiei Olimpia Satu Mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi