FOTBAL. Pleacă şi antrenorii de la FC Bihor. După Viorel Nemeş, Cheregi şi Ciocan sunt tentaţi şi ei să renunţe

Data publicării:
calin cheregi

„Sunt nişte probleme care pe mine mă depăşesc, vorbim doar de salarii. Noi nu mai putem vorbi de antrenamente, de nimic. În momentul de faţă îi înţeleg şi sunt perfect de acord cu ei", a declarat, după meci, Călin Cheregi, antrenorul FC Bihor. „Nu vreau să se creadă că dau bir cu fugiţii, departe gândul de mine, dar ceea ce se întâmplă în momentul de faţă... nu mai am cuvinte".


Intenţia de-a părăsi postul de antrenori principali vine cu o singură etapă înainte de finalul sezonului regulat. Cei doi tehnicieni spun că problemele organizatorice sunt din ce în ce mai apăsătoare.

„Niciodată nu am întâlnit aşa situaţie critică cum este la FC Bihor în momentul de faţă. Suntem doar noi de noi. De şase luni să nu se rezolve nici măcar strictul necesar. Am spus de fiecare dată, măcar strictul necesar, nu am cerut absolut nimic în plus", explică Lucian Ciocan, antrenor al FC Bihor.

Misiunea conducerii clubului este în acest moment şi mai dificilă. În cazul în care cei doi antrenori îşi vor depune în scris demisia, dată fiind situaţia financiară a clubului cel mai probabil noul tehnician va fi ales tot din cadrul FC Bihor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Monica Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri