Sari la conținut

FOTBAL. Suporterii FC Bihor au ieşit în stradă

Suporterii sunt convinşi că FC Bihor va intra în faliment, dacă decizia Consiliului Local va rămâne valabilă.

"Urmează şi alte măsuri de protest la adresa Primăriei, bineînţeles în limita bunui simţ, culminând cu intenţia noastră de-a organiza şi un miting", spune Daniel Bokor, suporter al FC Bihor.

Suporterii FC Bihor cred că momentul ales de Primăria Oradea pentru retragerea finantarii nu a fost intâmplător. El coincide cu performanţa celor de la CSM Oradea.

„Din punctul nostru de vedere este o greşeală să asociem CSM Oradea cu FC Bihor. Este o greşeală logică care mai mult ar dezbina suporterii", susţine Bokor.

Fanii formaţiei orădene arată cu degetul înspre consiliile local şi judetean pentru situaţia în care a ajuns echipa fanion a judeţului.

„Noi avem în vedere că situaţia în care a ajuns FC Bihor, din punct de vedere financiar, datează din perioada 2004-2007 cu datoriile istorice. Să nu uităm că în perioada respectivă asociaţi erau Consiliul Judeţean şi Primăria, care şi-au pus la conducere persoane mai puţin capabile, care au adus situaţia în acest punct."

Protestatarii promit să nu se oprească aici. Ei intenţionează să se înscrie în audienţă atât la administraţia locală, cât şi cea judeţeană, dar şi să obţină o autorizaţie pentru un miting preconizat pentru săptămâna viitoare.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Cristian Rusu