Sari la conținut

FOTBAL. Ţinta CSC Sânmartin: rămânerea în liga a III-a

„Să ne acomodăm cu Liga a III-a e cel mai important. În al doilea rând să facem o figură frumosă, pentru că e primul sezon în liga a III-a, o echipă tânără și să dăm satisfacții tuturor celor care ne vor urmări", spune Florin Farcaș, antrenorul CSC Sânmartin.

Ținta conducerii pentru viitorul sezon este menținerea în Liga a III-a, iar jucătorii speră să confirme în sezonul care începe peste o lună. Întors recent după un sezon la FC Bihor, fundașul Bogdan Mintaș vrea să-și continue ascensiunea.

„Nu mi-am propus un obiectiv așa mare. Pentru mine... să joc fiecare meci și cât mai bine", a declarat Bogdan Mintaș, jucătorul CSC Sânmartin.

„Colegii îi știu de mult și știu că vor performanță, să aibă rezultate și bineînțeles să terminăm cât mai sus campionatul în Liga a III-a", susţine Robert Popescu, jucător CSC Sânmartin.

CSC Sânmartin ar fi trebuit să se reunească pe data de 14 iulie; însă meciul din Cupa României programat pe 16 iulie cu o echipă din Cluj, l-a făcut pe antrenorul Florin Farcaș să înceapă antrenamentele mai repede.

reporter: Laura Breb
operator: Gabor Szilagyi
editor web: Adrian Laboş