FOTBAL. Transferurile întârzie la Luceafărul

Data actualizării: Data publicării:
sport florentin petre

Miercuri dimineaţă, Florentin Petre şi-a intrat oficial în rolul de antrenor secund al Luceafărului Oradea. Secundul lui Ţălnar a revenit de la Bucureşti unde a negociat aducerea a mai multor jucători din liga întâi, printre care Ştefan Grigorie şi portarul Stelei, Ionuţ Poiana.

„Noi astăzi, mâine, stăm pe telefoane să vedem ce putem aduce. Dacă nu, pe parcurs vom regla din mers, dar cel mai important este că jucătorul care va veni sau jucătorii care vor veni să fie apţi din punct de vedere fizic", spune Florentin Petre, antrenor secund Luceafărul.

Până la finele săptămânii, când este programată plecarea în cantonamentul din Austria, tehnicienii Luceafărului vor să-i aducă pe dinamoviştii Tîrcoveanu, Costache şi Dudea.

„Încercăm să facem tot posibilul să facem o echipă competitivă, cu jucători de calitate, cu jucători care să ne ajute la obiectivul care ni l-am propus", a explicat Florentin Petre.

La antrenamentul din această seară la Oradea era aşteptat şi Marius Curtuiuş. Însă jucătorul mai are două zile de contract cu UTA şi nu se poate antrena cu Luceafărul.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri