FOTBAL. „U" Cluj a trecut primul examen în Cupă. "Şepcile roşii" au învins CS Oşorhei cu 3-1

Data publicării:
sport cluj osorhei

A fost un meci tensionat, în care cei 70 de suporteri clujeni au rupt gardul de protecţie şi au aruncat cu obiecte pe teren. Gazdele au rezistat 42 de minute fără gol în faţa elevilor pregătiţi de Marius Popescu. „Căpitanul şepcilor", Lorand Kovacs, a deschis scorul cu un şut din suprafaţa de pedeapsă. Diferenţa pe tabelă a crescut în minutul 66, când Ursu a profitat de o gafă a defensivei adverse. Oşorheiul a redus din diferenţă în minutul 75 prin fundaşul Cervinski.

Bucuria nu a durat decât două minute pentru că fiul tehnicianului clujean, Patrick Popescu, a refăcut diferenţa de două goluri.

„Ne bucurăm că ne-am calificat mai departe şi sperăm ca în următorul tur să trecem peste, şi de ce nu, să ajungem până în finală", îşi doreşte Lorand Kovacs, căpitanul „U" Cluj.

Tensiunea din tribune s-a transmis şi la nivelul băncilor tehnice. Antrenorul gazdelor, Călin Cheregi, a avut un dialog încins cu jucătorul „şepcilor roşii", Andreas Calcan.

„Din păcate, tineretul din ziua de azi depăşeşte anumite limite ale comportamentului", a declarat, cu amărăciune, antrenorul CS Oşorhei.

Universitatea Cluj îşi va afla, vineri, adversarul din turul următor al Cupei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri