Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Ultimul amical, prima înfrângere pentru Luceafărul Oradea

Ultimul amical a adus prima înfrângere pentru Luceafărul. Formaţia de liga a treia Unirea Tăşnad a trecut cu 3-2 de echipa antrenată de Cristi Dulca.

Aflat în căutarea 11-lui de bază, antrenorul orădenilor a trimis pe teren două echipe diferite pe parcursul celor două reprize. Totuși, la finalul campaniei de pregătire tehnicienii Luceafărului s-au declarat mulțumiți.

„A fost o perioadă de pregătire foarte bună, cu meciuri bune. Ceea ce ne-a interesat pe noi a avut succes. Deci, din punctul nostru de vedere a fost o perioadă foarte, foarte bună", susţine Cristian Lupuţ, antrenorul secund al Luceafărului Oradea.

În repriza a doua, în echipa lui Dulca au evoluat jucătorul olandez Calvin Valies, ultima dată în liga a doua din Grecia, şi fostul jucător al Craiovei şi Viitorului Constanţa, Sergiu Neacşa. Acesta din urmă a şi marcat pentru Luceafărul, la scorul de 3-0 pentru gazde.

„Neacşa, 100% va rămâne. Jucătorul olandez a fost, vă daţi seama, la primul meci. Se vede că încă e în urmă puţin cu pregătirea. Va mai rămâne săptămâna asta, poate şi săptămâna viitoare, să-l mai vedem, să-l mai urmărim. E un jucător interesant, cu un CV foarte bun", consideră Lupuţ.

Pentru Luceafărul Oradea, prima etapă din an în liga secundă ar trebui să aducă o sâmbătă, la Sînmartin, pe ASA Tg. Mureş. Şansele ca meciul să se dispute sunt însă minime, în condiţiile în care fosta echipă de liga I se confruntă cu mari probleme financiare şi nu dispune nici de lot, nici de antrenori.

Redactor: Nicolae Mihalcea