FOTBAL. Victorie în primul amical al lui Țălnar la Luceafărul

Data publicării:
sport primul amical Talnar

Cornel Ţălnar şi-a făcut debutul oficial pe banca Luceafărului, sâmbătă, în primul amical pe care echipa orădeană l-a susţinut în actuala campanie de pregătire. Gruparea de liga a doua a trecut cu 5-0 de CS Mădăras, formaţie ce evoluează în liga a patra.

Toate golurile au fost marcate în prima repriză. În ciuda jocului bun făcut de Luceafărul, Ţălnar s-a arătat îngrijorat de numărul redus al jucătorilor din lot.

„Nu putem să antrenăm. Avem 14 jucători şi nu poţi să pleci în cantonament în care ai de făcut atât partea fizică şi să punem în practică directă şi partea tehnico-tactică... Deci va fi foarte greu."

Antrenorul orădenilor a aruncat săgeţi catre rivalele din campionat, UTA şi ASA Tg. Mureş. Țălnar este deranjat de faptul că acestea au reuşit să întoarcă din drum mai mulţi jucători care în prealabil şi-au dat acordul verbal să evolueze la Oradea.

„Am vorbit cred cu peste 20 de fotbalişti care să-i aducem aici. Cei de la UTA sau cei de la Tîrgu Mureş îi furau pentru că ridicau ştacheta la salariile pe care le ofeream. Chiar azi l-am avut aici pe Muntean de la UTA, care mi-a promis că vine şi între timp cei de la Tg. Mureş l-au deturnat", e nemulţumit Cornel Ţălnar.

Ţălnar are în vederi un portar, doi fundaşi centrali, un mijlocaş central şi un atacant.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri