Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Victorie pentru Luceafărul în meciul amical cu Sănătatea Cluj

Golurile victoriei au fost semnate de Arnăutu, în minutul 60 şi 68, şi Balla, în minutul 89. Oaspeţii au punctat în minutul 60, prin Ceaca.

„Suntem pregătiţi. Normal, că fiecare antrenor îşi doreşte mult mai mult, dar per ansamblu eu spun că suntem OK din toate punctele de vedere. Sperăm ca la ora jocului de sâmbăta viitoare să fim mult mai concentraţi şi mult mai receptivi la tot ce înseamnă jocul", îşi doreşte Florin Farcaş, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

În ciuda victoriei obţinute, Farcaş nu a fost pe deplin mulţumit de jocul echipei. Este convins însă că băieţii vor face o figură frumoasă în prima ediţie în care liga secundă are o singură serie cu 22 de echipe. „Nu ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ pentru că suntem o nou promovată, dar aşa cum am spus tot timpul, suntem echipa care vrem să aducem cât mai mulţi iubitori ai fotbalului la stadion pentru că suntem singura echipa din Bihor care evoluăm în liga a doua."

Pentru Luceafărul Oradea, care sâmbătă va debuta în liga secundă pe propriul teren, a fost a cincea victorie din cele şapte jocuri test susţinute.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi