FOTBAL. Victorie uşoară. UTA a venit la Oradea cu echipa de juniori

Data publicării:
SPORT uta fc bihor

FC Bihor a înscris în poarta "bătrânei doamne" de patru ori, câte două goluri în fiecare repriză, obţinând astfel o victorie care a îndepărtat-o la şase puncte de retrogradare.

„Sincer să fiu, nu eram foarte relaxaţi în ceea ce priveşte această partidă, pentru că era o partidă deosebit de importantă, fiind primul joc, şi orice pas greşit ar fi putut să ne coste foarte mult", consideră Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Partida începută cu mai bine de zece minute întârziere s-a transformat rapid pentru FC Bihor dintr-un derby al supravieţuirii într-un antrenament cu public. În ciuda tinereţii echipei arădene, aceasta a fost aproape de gol de două ori, după ratările lui Dan Daniel şi Bocşa.

"Putea fi un pic mai bine având în vedere că meciul că niciunul dintre ei, în afară de cei patru, Ardelean, Gornic, Popescu şi Oltean, niciunul nu a terminat junioratul. Mulţi dintre ei, care au jucat astăzi, nu au doi ani de juniorat", a dezvăluit Alexandru Gaica, antrenorul secund al UTA.

Pentru FC Bihor urmează sâmbătă deplasarea la Motru, pe terenul Minerului. O partidă care ar putea fi decisivă pentru ambele formaţii.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Jozsef Feher

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri